Kledingtips

Ik wil jullie eigenlijk helemaal geen kledingtips geven, maar ik krijg deze vraag ZO vaak..

Kijk naar al deze foto’s hieronder. Er is geen enkele consistentie te ontdekken. Geen goed of fout. En toch is het heerlijk toch?

Voor mij is het belangrijkst dat je aan hebt waar je je prettig in voelt. Dat straal je uit, dat ben JIJ. En ik wil JOU fotograferen. Dus dit vind ik het aller-aller belangrijkste.

Maar… het is natuurlijk wel fijn als jullie kijken of het een béétje bij elkaar staat. Dus liever geen knalroze in 3 net niet bij elkaar verschillende passende tintjes. Liever niet allemaal een bloemetjestruitje aan met een hele drukke print. Wat handig kan zijn is om een kleurthema af te spreken: we doen allemaal iets met blauw aan is zo een die favoriet van mij is. Zo kan iedereen er mee doen wat hij/zij wil maar zit er toch een klein ritme in.

Er zijn wel een paar dingen die ik liever niet heb, heel fijn als je daar wel rekening mee wil houden. Zo zou het heel fijn zijn als je géén fluor kleding aan wil doen. De kleur weerkaatst en je gezicht krijgt dan dezelfde kleur als je kleding. Daarnaast vind ik grote teksten op kleding erg afleiden. We kijken dan op de foto niet meer eerst naar jou stralende lach maar zien als eerste die tekst.

Verder: ben je zelf! That’s all!