ABONNEMENTJE MALOU

mini REPORTAGES
gedurende één jaar

GEZIN OF FAMILIE

Willen jullie op verschillende momenten in het jaar nieuwe foto’s? Dan is Abonnementje Malou iets voor jullie! We maken 4 mini reportages gedurende één jaar. We bedenken vooraf welke momenten mooi zijn om te fotograferen. Bijvoorbeeld de zwangerschap, eerste ontmoeting van grote zus met jullie 2e kindje, babyshoot én eerste verjaardag van jullie kleintje. Of een mini brandingshoot van jezelf, een gezinshoot, een day in the life bij je opa en oma en een met je ouders. Ook handig om als bedrijf af te nemen om meerdere keren per jaar nieuwe foto’s te hebben. Alles kan!
Binnen 24 uur heb al de
eerste foto’s in je mailbox!
Alle digitale bestanden ontvang je binnen 2 weken middels een mooie online gallerij waar je ook de foto’s kan downloaden. Ook zit er een mini album bij inbegrepen die je enkele weken na de shoot per post thuis ontvangt. Happy post! Tip: leuk om cadeau te geven (of om lekker zelf te houden)

Minishoots duren max. 35 minuten: genoeg tijd om een gezinnetje te of zwangerschap mooi te fotograferen. Daarom is ‘Abonnementje Malou’ enkel te boeken voor shoots tot max 5 personen.

Nu boeken

De eerste 20 km reiskosten krijg je cadeau! Hierboven €0,45 per kilometer vanaf Zundert (4881 WD)