Zwanger & Baby

Wauw! Jullie verwachten een kindje. Een prachtige tijd die veel te snel aan je voorbij gaat. Tijdens een zwanger- of babyshoot kun je echt even stil staan bij dat kleine geluk dat jullie straks in jullie handen hebben.

Zwangerschapshoot

Een zwangerschapshoot doe ik op locatie of bij jullie thuis. We kiezen vooraf wat je wel- en niet wilt op de foto. Iedere zwangerschap is anders en helemaal iedere mama-to-be wil iets anders. Het liefst maak ik de foto’s tussen de 34- en 36 weken zwanger omdat je dan een mooie ronde buik hebt. We maken ongeveer 1 uur foto’s en zorgen dat je niet te ver hoeft te lopen als dat niet gaat. We maken het fijn en relaxed voor de (aanstaande) mama!

Babyshoot

De babyshoot doe ik bij jullie thuis. We zoeken mooie plekjes in jullie huis waar het licht mooi is en de omgeving niet te druk. Vaak is dit het babykamertje en de slaapkamer van de ouders. Ik maak de babyfotoshoot op een lifestyle wijze. Dat betekent dat we jullie kindje niet in mandjes of andere ingewikkelde poses gaan leggen. We maken al knuffelend, voedend of badderend de mooiste foto’s. Ik hou van échte momenten en wil dan ook niet dat we te veel gaan poseren. Een voeding tussendoor? Geen probleem en zelfs een mooi écht momentje om te fotograferen!

Binnen 24 uur heb al de
eerste foto’s in je mailbox!
Alle digitale bestanden ontvang je binnen 2 weken middels een mooie online gallerij waar je ook de foto’s kan downloaden. Ook zit er een mini album bij inbegrepen die je enkele weken na de shoot per post thuis ontvangt. Happy post! Tip: leuk om cadeau te geven (of om lekker zelf te houden)

- Een gezellige shoot van 1 a 1,5 uur

- Binnen 24 uur de eerste foto's in de mailbox

- Een mooie online Gallery waar je alle foto's kan bekijken

- Downloadlink waar je alle digitale foto's kan downloaden (circa 70)

- Een mooi mini album dat per post naar jullie verstuurd wordt

- Een all-in pakket dus zonder kosten achteraf

Nu boeken

- Twee shoots van 1 a 1,5 uur: een zwangerschapshoot én een babyshoot!

- Binnen 24 uur de eerste foto's in de mailbox

- Een mooie online galerij waar je alle foto's kan bekijken

- Downloadlink waar je alle digitale foto's kan downloaden (circa 70 per shoot)

- Een mooi mini album dat per post naar jullie verstuurd wordt

- Een all-inn pakket zonder onverwachte kosten achteraf

Nu boeken

De eerste 20 km reiskosten krijg je cadeau! Hierboven €0,45 per kilometer vanaf Zundert (4881 WD)

Heb je ‘Abonnementje Malou’ al gezien? Dit zijn 4 minishoots die je gedurende 1 jaar in kan zetten. Zo kan ik bijvoorbeeld jullie gezinnetje op 4 verschillende momenten fotograferen. In de zomer in de tuin bij het zwembadje, in de winter bij jullie binnen, in de herfst bij ‘golden hour’ en in de lente op de heide!