TIP VAN MALOU

Veelgestelde
VRAGEN
en handige tips

Voor mij is het belangrijkste dat jullie je fijn voelen in wat jullie dragen. Draag je altijd zwart? Dan moet je niet voor de fotoshoot ineens wit gaan dragen. Doe vooral aan waar jij je fijn in voelt! 

Wel is het handig om een bepaalde stijl te hanteren. Allemaal 'iets met blauw' is een favoriet van mij of 'allemaal natuurtinten'. Zo wordt het geen dolle boel maar heeft iedereen de vrijheid om aan te doen wat hij/zij mooi vind!

Een zijn een paar dingen die je beter niet aan kan doen. Dat zijn:
- kleding met fluor (hele felle) kleuren: door de reflectie van licht kleurt het gezicht ook vaak mee in die kleur
- Héle kleine stipjes of ruitjes (vaak in blouse bij de man). Dit gaat vervormen bij een laag diafragma.

-  Kleding met grote teksten erop. Dit trekt te veel aandacht. 

Ik hou van shoots met een persoonlijk tintje. Blijf dus heel dicht bij jezelf bij het kiezen van een locatie. Ga je graag wandelen in het bos? Dan ga ik heel graag een keer mee wandelen in jullie favoriete bos. Maar ook in jullie achtertuin of huis kunnen we de fijnste foto's maken. Bekijk gerust mijn blogs hieronder voor wat locatie tips. 

Dat is helemaal geen probleem. Voor mij is het belangrijkste om te weten of ik jullie dag mag vrij houden in mijn agenda. Of het dan 7 of 10 uur wordt, dat zien we later wel. Zullen we gauw een kennismaking inplannen? 

Je kan me enorm helpen door een review op google te plaatsen (Dat kan via deze link!) Daar word ik dan weer heel blij van!